Hodnotenie
7/10
 Najprezeranejšie
    DPDGLSSlovenská pošta
    QR code
     Vybraný tovar
       Odporučte nás
      • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
      NOVINKA

      Privlastni si Božie prisľúbenia

      Privlastni si Božie prisľúbenia
      (obrázky majú len ilustračný charakter)
      ID produktu
      1008742
      1.55,- € bez DPH
      1.70,- €Cena s DPH
      (recyklačný poplatok je zarátaný v cene)   
      James Mariakumar, Mary Pereira

      Počet strán: 24
      Rok vydania: 2019
      Väzba: brožovaná
      Vydavateľstvo: Lukáš Vaník LEV

      Páter Mariakumar a sestra Mary Pereira v tejto knihe predstavujú Božie prisľúbenia – teda to, čo nám Boh sľúbil, a o vyplnenie čoho ho môžeme žiadať. Vysvetľujú nám, že Božie slovo má moc najmä vtedy, keď ho nahlas vyslovuje a zároveň žijeme. Teda vtedy, keď sa stáva rhemou. V tejto drobnej a skromnej brožúrke nájdete návod, ako si privlastniť Božie prisľúbenia, zoznam Božích prisľúbení a aj niekoľko modlitieb pátra Mariakumara (okrem iného aj dve modlitby za svoje oslobodenie).

      Úryvok (s. 5):
      „Táto malá brožúrka je skromným pokusom prežiariť svetlom Božieho slova temnotu ľahostajnosti a nevery voči Božej pravde, ktorá je i príčinou mnohých problémov dnešnej doby. Používajme Božie slovo ako mocnú zbraň proti útokom Satana! Akým požehnaným sa stane náš život, keď budeme čítať Božie slovo, veriť mu a žiť podľa neho a nie podľa ľudských slov a ohľadov. „Zákon Pánov je dokonalý, osviežuje dušu. Svedectvo Pánovo je hodnoverné, dáva múdrosť maličkým. Rozhodnutia Pánove sú správne, potešujú srdce. Prikázania Pánove sú jasné, osvecujú oči“ (Ž 19, 8 – 9).
      Pri pokúšaní na púšti Ježiš porazil Satana vyhlasovaním Božieho slova. Proti trom pokušeniam Ježiš odpovedal: „Je napísané“ a citoval pritom Knihu Deuteronómium (6, 13. 16; 8, 3). Áno, použil meč Ducha, Božie slovo (Ef 6,13) To je rhema – vyslovené Božie slovo.
      Nie je to iba naše rozumové poznanie či intelektuálna viera, ale viera vychádzajúca zo srdca a z nášho presvedčenia. Božie slovo hovorí, že „srdcom veríme na spravodlivosť a ústami vyznávame na spásu“ (Rim 10, 10). Nestačí len naučiť sa Božie slovo naspamäť a potom ho nahlas vyslovovať. Musíme tejto pravde uveriť celým svojím srdcom a potom ju i vyznávať túto pravdu svojimi ústami. Iba takto v nás bude Božie slovo pôsobiť. Nech vám táto brožúrka v tom pomôže.“

      (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
       TOP PRODUKTY