Newsletter
Bankový prevodMasterCardVisaVUBpay
SporoPayMaestroTrustPayTrustCard
 Hodnotenie
7/10
 Najprezeranejšie
    DPDGLSSlovenská pošta
    QR code
     Vybraný tovar
       Odporučte nás
      • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
      AKCIA-7%

      Uzdravujúci pôst duše

      Uzdravujúci pôst duše
      (obrázky majú len ilustračný charakter)
      ID produktu
      1007774
      Bežná cena: 7.90,- € s DPH / ks, Ušetríte: 0.55,- € s DPH / ks (7%)
      6.68,- € bez DPH
      7.35,- €Cena s DPH
      (recyklačný poplatok je zarátaný v cene)   
      Ken Kniepmann

      40 dní, ktoré ťa oslobodia od hriechu

      Počet strán: 160
      Rok vydania: 2019
      Väzba: lepená / mäkká obálka s klopami
      Vydavateľstvo: ZACHEJ.sk

      Nadväzujúc na účinné duchovné uzdravenie predstavené v knihe Uzdravený mocou Ježiša (autor Bob Schuchts) táto kniha pozýva k obratu od tradičného pôstu ako „vzdám sa čokolády“ k zrieknutiu sa svojho hriechu. Denné pôstne zamyslenia, ktoré v nej nájdete, odhaľujú psychologické a duchovné korene hriechu a sú jedinečným nástrojom vnútorného pôstu.

      Kniha je rozdelená na sedem týždňov, v rámci ktorých je vysvetlené, ako sa postiť od siedmich hlavných hriechov, ako prekonávať hriešne zlozvyky a namiesto nich získať čnostné návyky. Pôstne obdobie je ideálnym časom na identifikáciu „slepých duchovných miest“ – nerozpoznaných emocionálnych rán a falošných istôt, ktoré bránia v modlitbe a v uctievaní Boha.

      Počas každého týždňa autor Ken Kniepmann vedie otvorený rozhovor o jednom zo smrteľných hriechov (pýcha, lakomstvo, závisť, hnev, smilstvo, obžerstvo, lenivosť) a o zodpovedajúcich čnostiach (pokora, štedrosť, láskavosť, trpezlivosť, cudnosť, zdržanlivosť, usilovnosť). Ukáže, ako sa tieto hriechy prejavujú v zmýšľaní a následne aj v skutkoch každodenného života. Učí, ako deň za dňom odmietať hriech a jeho prejavy, a sprevádza až k rozhodnutiu prijať do svojho života čnosť – opak hriechu.

      Ak sa vydáme na 40-dňovú cestu Uzdravujúceho pôstu duše, budeme pravdivejšie vnímať hriech a emocionálne rany, ktoré spôsobuje. Vyzbrojme sa konkrétnymi a praktickými prostriedkami na odstránenie týchto prekážok. Modlime sa s vierou o uzdravenie svojich duší!

      O autorovi:

      Ken Kniepmann je katolícky rečník, spisovateľ a bývalý riaditeľ Centra uzdravenia Jána Pavla II. v Tallahassee na Floride, v ktorom naďalej pôsobí v rôznych administratívnych a duchovných službách. Do jeho rozsiahlej činnosti patrí vyučovanie apologetiky či vedenie duchovných obnov a spoločenstiev mladých (dobrovoľník v mládežníckej službe).

      Kniepmann bol aktívny aj v rade riaditeľov Centra uzdravenia Jána Pavla II., na strednej škole Capital City High School, v službe Return to Glory Ministries a tiež v programe FRATERNUS. Na Saint Louis University získal bakalársky titul zo psychológie a magisterský titul z výchovného poradenstva. Ako bloger píše príspevky pre Catholic Stand. So svojou ženou Sharon a ich troma deťmi žije v meste Tallahassee na Floride.

      (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
       TOP PRODUKTY