Hodnotenie
7/10
 Najprezeranejšie
    DPDGLSSlovenská pošta
    QR code
     Vybraný tovar
       Odporučte nás
      • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
      Magdalena Kędzierska-Zaporowska


      Počet strán: 64
      Rok vydania: 2024
      Väzba: brožovaná
      Formát (rozmer): 150 x 150 mm
      Jazyk: slovenský
      Vydavateľstvo: ZACHEJ.sk

      Prvá svätá spoveď je dôležitým míľnikom na ceste viery. Toto stretnutie s Ježišom a jeho odpúšťajúcou láskou však môže v deťoch vyvolávať obavy. Na pomoc im prichádza ich rovesník blahoslavený Carlo Acutis, ktorý v častom spovedaní a v Eucharistii videl zdroj sily, vďaka ktorej vrúcne miloval Boha i ľudí.

      Inšpirujme sa životom tohto výnimočného tínedžera a pomôžme našim deťom so spytovaním svedomia, ktoré zohľadňuje ich citlivosť a vek. Pozrime sa na situácie z ich každodenného života a porovnajme ich s rozhodnutiami a postojmi Carla Acutisa. To im pomôže ľahko rozpoznať svoje silné a slabé stránky.

      Spytovanie svedomia je príležitosťou na tvorivý a posväcujúci rast. Podajme pomocnú ruku našim deťom a naučme ich, ako si správne spytovať svedomie. Je to základ, z ktorého budú čerpať po celý svoj život.

      Táto plnofarebná knižočka určite zaujme deti vďaka atraktívnému grafickému spracovaniu a tak jej hodnotný obsah budú s potešením čítať. Prípravy na svätú spoveď s blahoslaveným Carlom Acutisom budú dobrým predpokladom úprimného vyznania sa z hriechov a prijatia sviatosti zmierenia.

      Kniha je cirkevne schválená.

      (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
       TOP PRODUKTY